torsdag, september 15, 2005

Värdig avslutning för Hella!


Det bara måste bli en värdig avslutning för Kung Hella! Tycker A.L. kan ta ut honom i truppen i sista hemmakampen och låta honom komma in sista 5-10 minuterna, värre ont kan han väl inte ha än att han kan komma in på Söderstadions gräsmatta. Kan spela på topp med Sulan kanske då? Vore bara för kul ju.

tisdag, september 13, 2005

Suck! Vad hände?

Ja svaret på den frågan är lika många som åskådarantalet, nästan. Tänkte gå in på lite individuell kritik här för att ge MIN version av händelseförloppet. Ante gjorde ju inte direkt sin bästa match, men var ändå minst dålig igår. Får möjligen ta på sig 3-1 målet då han i mitt tycke inte kan beskyllas för att vara rättplacerad då. Stoor en tuff back som igår nog drog på sig lite för många onödiga frisparkar. Kom inte heller upp i sin vanligtvis offensiva standard. Sulan? Tillsammans med Ante den som kan få pluspoäng. Gillar hans inställning igår, var enligt mig den ENDE som var fokuserad på sin uppgift igår. Som en liten poäng kan jag nämna att jag inte kunde annat än småle åt hans passning/rensning i början av matchen till Max (!!) som stod två meter ifrån. Passningen/rensningen var stenhård i maghöjd. I Straffområdet. Å Max tog den också. *LER* Max då? Njaa Har sett honom bättre, inte för schabblen vid målen. För det kan alltid hända om oturen är framme. Utan mer för hans lojhet överhuvudtaget. Är man inte van med. Mikkel Jensen: Ja defensivt är han en klippa, MEN jag tycker att när han är på plan så går det alldeles för långsamt framåt. För omständigt med allt för många pass i sidled och bakåt. Så också igår. Haris Laitinen blir bra när han vänder nosen framåt och slår sina pass i djupled FRAMÅT. Slår ibland för många säkerhetspass BAKÅT vilket leder till uselt anfallsspel. Petter Andersson visade igår en bra kämpainställning bitvis, men fortfarande väntar jag på hans omtalade goda skottförmåga. Som det verkade igår så vågade han ju inte skjuta med kraft tillräckligt. Erkan Zengin; Var han med igår? Visade ju vid 1-0 målet sina kvaliteter. Försvann efter det helt och hållet. Runström??!! Ja den dagen han kan släppa domarinsatserna bakom sig och koncentrera sig på fotbollen, så kan han bli hur bra som helst. Men igår tyckte jag han tappade allt efter den uteblivna straffsparken. Verkade vara helt frustrerad över den. Tveksamt om det också var straff. Men han måste lära sig att inte hänga kvar sina tankar vid domarinsatserna. Paulinho. Ja han har mycket kvar att bevisa, för igår var han genomusel. Om det berodde på att han inte fick några vettiga bollar att jobba på eller ej kvittar. Är hans uppgift att röra sig MER för att få dom. Pablo: Varför skjuter inte karln mer för? Blir ju alldels för plottrigt när han kom in. Aubynn fick inte mycket vettigt utfört, men han kan bättre.
Linderoth: Säkert en kanontränare, men som Coach är han alldels för feg och han märks ju inte. Tog ju inte ens under de ofrivilliga avbrotten i andra halvlek chansen att coacha spelarna. Satt ju lugnt kvar på bänken och lät saken bero. Borde nog tagit chansen att mana på lirarna där.

söndag, september 11, 2005

Match mot sällskapet............

Så var då Aubynn hel igen. Lite konstigt, men det är väl bara konspirationsteorier att tro att hans skador dyker upp först när han känner att kanske inte får plats i startelvan. Glömmer det fort och utnämner mig till tillfällig coach och meddelar följande startelva för morgondagen:

Ante
-----
Stoor
Max
Sulan
David
------
Pablo
Petter
Mikkel
Aubynn
-------
Runström
Paulinho
--------
Bänk:
Rauken
Jensen
Mikke

Resultat Sällskapet - Bajen 0-3 . Målskyttar: Runström 2 och Sulan 1.
Glöm inte var ni läste det först!

HÄRLIGA BAJEN!

Come on BAJEN!