lördag, september 03, 2005

Abstinens!

Abstinensen är stor, när inte bajen lirar en helg. Vad göra? Får väl sätta på................ en DVD (vad trodde ni?) med Bajen -Dif!

LEV VÄL alla BAJARE !!

måndag, augusti 29, 2005

Vad hände? Inget!

Trodde att förra mötet mot Ellos var ungefär det värsta man kunde få se på en fotbollsplan, men dagens icke-fotboll slår allt. Med Råge! Ante och Sulan kan jag ge någon form av pluspoäng, men resten får allt ta och skämmas. VARFÖR böt inte anders ut Fisken efter hans första kort? Man satt ju bara och väntade på att han skulle få ett till. Fisken var ju totalt ur balans. Nu är både PFO och han borta nästa match, tyvärr. Starkt kritiskt till A.L..s byten idag, varför ta ut PFO och ersätta honom mot Samba? Ut med en offensiv kraft och in med en annan! Vill man vinna så måste man nog ta ut en defensiv kraft eller någon som spelar rejält uselt och då borde nog Petter ha ersatts istället. Tycker att man kan begära av fotbollsspelare på den här nivån att de ska kunna slå en passning rätt och av den varan syntes noll och intet idag. Men nu är det bara att bryta ihop och komma igen!! Kan följande uppställning inför nästa match vara en tanke?:

Ante
-----
Sulan
Jensen
Stoor
Max
-----
Erkan
Mikkel
Aubynn (om han är frisk)
PFO
------
Runström
Paulinho

KUNG SULAN!


Sjung Sulan sjung!

söndag, augusti 28, 2005

"Ellos postorder"

Kan man hoppas på följande trupp i morgon? COVIC- SULAN- JOAKIM JENSEN - MAX- DAVID- ERKAN-FISCHBEIN-JENSEN-PFO- RUNSTRÖM - PAULINHO. BÄNKEN -RAUKEN-MICKE-PETTER- STOOR-SAMBA? Vore kul att se.