fredag, augusti 26, 2005

Paulinho

"Till på måndag hoppas han att han lyckats övertyga Anders Linderoth om att han är värd en plats i startelvan.- Jag vill spela från start och jag får visa Anders på träningen att jag är värd en plats. Men det är hård konkurrens. Petter och Runström är mycket bra, säger Paulinho.Får han chansen på måndag och resten av säsongen lovar han att göra mål.- Det är rimligt att förvänta sig att jag gör fyra till sex mål, säger Paulinho."

Ja,det går att läsa på Hammarbys oficiella idag efter en intervju med Paulinho. Glädjande att se killens inställning och vilja. Han har verkligen hamnat rätt i tillvaron, för om det är något som kännetecknar dagens Bajen så är det viljan. Viljan att göra alllt i alla situationer. Se på Max och Fischbein. Riktigt lyser av VILJA!

CARPE DIEM! PÅ MÅNDAG TAR VI ELLOS!

http://www.hammarbyfotboll.se/se/aktuellt/nyheter/

onsdag, augusti 24, 2005

BAJEN4EVER

En kul bild hämtat på nätet. Tala om att "brinna" för sitt lag.

tisdag, augusti 23, 2005

Just idag är jag stark


Ja så känner jag mig när man ska till att krypa ner i sin säng efter en lång natts arbete och tänker på att, tusan så bra vi (BAJEN) är! Gonatt (snarare dag) alla bajare var ni än må befinna er.

CARPE DIEM!

BK Häcken - Bajen

1-3 och världen tycks le mot alla bajare. Med andra, allt är som det ska. Eller är det verkligen det? Skit samma vilket, men kul är det i alla fall. När ska vi få se Sulan på topp? Unnar verkligen honom att få sätta dit en balja, gärna fler.
Kan man hoppas få se Paulinho från start mot Ellos? Å varför inte Joakim Jensen också! Plötsligt är den trupp som av många (även mig själv i de mörkaste stunderna) ansågs tunn utan "tjock". Hur ska Aubynn ta sig in i truppen? Hur ska Pablo lyckas få plats och springa offside igen? Vilka ska dom "peta"? En ganska angenäm uppgift för A.L.
Lev Väl alla bajare!